Ένα πανέξυπνο tip για να κάνεις μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε spa από την πρωταγωνίστρια του Ginny and Georgia

@brianehowey

Να σηκώσει το χέρι της όποια είδε το Ginny and Georgia, ή αλλιώς την πιο πετυχημένη σειρά του Netflix τώρα (!), μέσα σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο! Είμαστε, λοιπόν, κι εμείς μαζί σου γιατί αυτή η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η πιο cool μαμά μας αρέσει πολύ.

Μάλιστα, η Briane Howey, όπως είναι το όνομά της, έχει και μερικά cool beauty tips να μοιραστεί μαζί μας! Η ίδια μίλησε στο Byrdie, όπου, μεταξύ άλλων έδωσε κι ένα πολύ ωραίο tips που μας βοηθά να μεταμορφώσουμε το μπάνιο μας σε spa!

@byrdie

“Έχω στο μπάνιο μου ένα spa mist το οποίο αγόρασα από τις διακοπές μου και μυρίζει ευκάλυπτο, ξύλο και δέρμα και το ψεκάζω στο μπάνιο μου πριν μπω στο ντους. Όταν ο χώρος γεμίσει υδρατμούς αυτή η μυρωδιά γίνεται πολύ έντονη και με μεταφέρει πίσω στις διακοπές μου. Είναι κάτι που έχω εκτιμήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτό τον τελευταίο χρόνο”, είπε η ίδια. 

Η παραπάνω συμβουλή της μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες. Είναι πολύ βασικό να έχεις ένα ξεχωριστό άρωμα το οποίο φοράς αποκλειστικά και μόνο στις διακοπές σου και λειτουργεί ως… προστασία από την ένταση της πόλης. Πώς; Κάθε φορά που το μυρίζεις να μεταφέρεσαι εκεί! Βεβαίως, η πρωταγωνίστρια του Ginny and Georgia μας έδωσε και ένα extra hint: να ψεκάζουμε με αυτό το άρωμα το μπάνιο μας ώστε με την δημιουργία των υδρατμών να δημιουργούμε ένα κλίμα spa!

 

Read More

And More