Εβδομάδα Μόδας Παρίσι: Οι celebrities στην πρώτη σειρά των shows υιοθέτησαν τα μεγαλύτερα beauty trends της επόμενης σεζόν

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται και οι celebrities παρακολουθούν τις κολεξιόν της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024 από την πρώτη σειρά. Φορούν δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων και υιοθετούν τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Από την Jennifer Lawrence και την Olivia Wilde μέχρι την Devva Cassel ήταν όλες τους απίθανες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

H Olivia Wilde στον YSL με smoky eye σε καφέ τόνους mathy με τις δημιουργίες του οίκου και λαμπερό φινίρισμα στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Η Jennifer Lawrence είναι ambassador του οίκου Dior και δεν θα μπορούσε να λείπει. Ο make up artist Hung Vanngo τόνισε το βλέμμα της με μαύρο eyeliner και τα χείλη με παστέλ χρώμα και frosted εφέ. Η hairstylist Rebekah Forecast δημιούργησε ένα sleek look με χωρίστρα στη μέση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Letizia Carnevale #letishine (@letiziacarnevale)

Deva Cassel στον Dior έγινε viral χάρη στις τέλειες μπούκλες στα μαλλιά που δημιούργησε ο celebrity hairstylist John Nollet. Η make up artist Letizia Carnevale χάρισε στα χείλη την πιο γοητευτική όψη απλώνοντας την απόχρωση 729 του Rouge Dior. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benjamin Puckey (@benjaminpuckey)

H Elizabeth Debicki στο Dior ήταν λαμπερή και με το εμβληματικό κόκκινο χρώμα του οίκου στα χείλη. Ο make up artist Benjamin Puckey σχημάτισε το πιο διακριτικό wingel liner που συνδυάζεται υπέροχα με τα red lips ενώ ο hairstylist Owen Gould δημιούργησε απαλούς κυματισμούς και άψογη, βαθιά χωρίστρα στο πλάι. 

 

Κεντρική Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Read More

And More