Έχουμε δει τη Gigi Hadid με εκατοντάδες μακιγιάζ αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μας

Είναι η φύση της δουλειάς της Gigi Hadid τέτοια που επιβάλλει να αλλάζει μακιγιάζ και να πειραματίζεται με άλλα τόσα καινούργια beauty look συχνά πυκνά. Γι’αυτό και κατά καιρούς από το red carpet μέχρι τα catwalks την έχουμε δει με το τέλειο smokey eye, την πιο αψεγάδιαστη γραμμή eyeliner, το κόκκινο κραγιόν που πάντα ψάχναμε και πάει λέγοντας. Ωστόσο, από οοοολα αυτά τα μακιγιάζ αυτό που μόλις ανέβασε στο instagram της είναι το πιο αγαπημένο μας!

Η Gigi ανέβασε πριν λίγες ώρες την παραπάνω εικόνα όπου την βλέπουμε με πορτοκαλί σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της, ανοδικά χτενισμένα φρύδια και nude- καφέ μολύβι. Στην φωτογραφία τάγκαρε τον προσωπικό της makeup artist που προφανώς είναι υπεύθυνος γι’αυτό το αποτέλεσμα, τον Patrick Ta, και την hair stylist Laura Polko. 

Κάτω από αυτή την φωτογραφία έγραψε κάτι που μοιάζει με γρίφο: “Coming soon” το οποίο μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους όπως ότι ετοιμάζεται για κάποιο εξώφυλλο περιοδικού μέχρι ότι… ετοιμάζει τη δική της σειρά με προϊόντα μακιγιάζ. 

Προς το παρόν κρατάμε το τέλειο makeup και αναμένουμε!

Read More

And More