Η Angelina Jolie έχει μόνο ένα καλλυντικό στην τσάντα της και είναι αυτό

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, η Angelina Jolie επέστρεψε δυναμικά και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, τεύχος Μαρτίου. Στο πλαίσιο της φωτογράφισης αυτής έδωσε συνέντευξη (όπως ήταν αναμενόμενο) και μας έδειξε και τι υπάρχει στην τσάντα της (κάτι που δεν περιμέναμε). 

Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood και του κόσμου ολόκληρου θα είχε στην τσάντα της κάμποσα προϊόντα ομορφιάς όπως αντηλιακή, κραγιόν, κρέμα χεριών κλπ. εκείνη έχει μόνο ένα προϊόν, το οποίο, βεβαίως, είναι υπέροχο! Ποιο είναι αυτό; 

Πρόκειται για το Abeille Royaleyouth Watery Oil της Guerlain, ένα υδαρές έλαιο το οποίο επανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα ενώ απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, και αυτό είναι που το κάνει ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας! Μάλιστα, το συγκεκριμένο έχει και υπέροχη μυρωδιά που αποτελεί δημιουργία του διάσημου αρωματοποιού Thierry Wasser και είναι το signature scent σε όλα τα προϊόντα της σειράς Abeille Royale ενώ κοστίζει €102.00/30ml. 

Δες το βίντεο από την βρετανική Vogue με την Angelina Jolie να μας δείχνει τι έχει στην τσάντα της, παρακάτω…

Read More

And More