Η Anne Hathaway μας έκανε να θέλουμε να βάλουμε χρωματιστή σκιά στα μάτια

Έχουμε συνδέσει την Anne Hathaway στο μυαλό μας με πιο συντηρητικές εμφανίσεις. Και, όμως, αν το καλοσκεφτείς η Anne Hathaway είναι πολύ πιο τολμηρή από πολλές από εμάς γιατί κατά καιρούς την έχουμε δει να πειραματίζεται, να τολμά ή, ακόμη, και να ξυρίζει τα μαλλιά της για χάρη κάποιου ρόλου. 

Η πιο πρόσφατη τολμηρή της επιλογή δεν έχει να κάνει με μαλλιά αλλά με μακιγιάζ. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram της που μας έκανε να θέλουμε να βάλουμε χρώμα στα μάτια μας, asap!

Σε αυτή την φωτό, λοιπόν, φοράει μια χρωματιστή σκιά στα μάτια, έχει ένα τέλειο blurry κραγιόν που κάνει να δείχνει τα χείλη της σαν φρεσκοφιλημένα, ενώ η ίδια η λήψη μας κάνει να θέλουμε να αντιγράψουμε το beauty look την ίδια στιγμή. 

“Κάναμε λίγη τέχνη αυτή την εβδομάδα”, έγραψε η ίδια για την συγκεκριμένη φωτό ενώ τάγκαρε και τους experts που ήταν υπεύθυνοι για αυτό το αποτέλεσμα! Το πολύ εντυπωσιακό ήταν ότι φωτογράφος ήταν ο προσωπικός της hair stylist, Adir Abergel ο οποίος, μάλιστα, έγραψε ότι οι συγκεκριμένες λήψεις έγιναν σε μόλις δέκα λεπτά, ενώ το credit για το μακιγιάζ πηγαίνει στην makeup artist, Molly Stern που έκανε το μακιγιάζ με προϊόντα Armani, όπως φαίνεται από το hashtag που χρησιμοποιήθηκε. 

Και παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν ακριβώς, η signature σκιά της Anne Hathaway φαίνεται να είναι η Armani Eye Tint 03. Τι λες; Θα το τολμήσεις;

 

 

Read More

And More