Η Carey Mulligan έχει πάντα στην τσάντα της αυτά τα δύο εργαλεία μασάζ για το πρόσωπο

Τα εργαλεία μασάζ για το πρόσωπο φαίνεται πως κερδίζουν κάθε μέρα και περισσότερο έδαφος. Μια από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς η Carey Mulligan, η οποία, μάλιστα, μας αρέσει και για έναν ακόμη λόγο, γιατί μεγαλώνει πολύ όμορφα, μόλις έδειξε τι έχει στην τσάντα της. Το βίντεο γυρίστηκε από το αμερικάνικο Harper’s Bazaar με την πρωταγωνίστρια της ταινίας “Ανασκαφή” του Netflix να λέει ότι στην makeup bag της έχει περισσότερα προϊόντα skincare παρά μακιγιάζ, μιας και βάφεται πολύ στην δουλειά οπότε στον προσωπικό της χρόνο προτιμά να δίνει βάρος στην φροντίδα του προσώπου της. 

Στο βίντεο αυτό η Carey Mulligan μας δείχνει μερικά πολύ ενδιαφέροντα καλλυντικά, αλλά αυτά που μας εντυπωσίασαν περισσότερο ήταν τα εργαλεία μασάζ και πιο συγκεκριμένα, αυτά που θα δεις παρακάτω…

To πρώτο εργαλείο είναι ο παραπάνω roller το οποίο είναι για ανόρθωση και μασάζ σε όλο το πρόσωπο και το δημιούργησε η αισθητικός των celebrities, Joanna Czech. Το συγκεκριμένο κοστίζει 178 δολάρια και μπορείς να το βρεις στο Cult Beauty, ενώ στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις πώς χρησιμοποιείται. 

Το δεύτερο εργαλείο μασάζ είναι αυτό το Nuface (κοστίζει €173.00 και το εντοπίσαμε στο net-a-porter) και είναι ιδανικό για μασάζ στα σημεία εκείνα που εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες, όπως στα πλαϊνά των ματιών, το πόδι της χήνας αλλά και γύρω από τα χείλη. 

Αλήθεια, εσύ χρησιμοποιείς εργαλεία μασάζ στο skincare σου; Κάποιο roller ή gua sha; 

Read More

And More