Η Chiara Ferragni ανέβασε το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ που έγινε viral

Η Chiara Ferragni έχει 22.3 εκατομμύρια followers και είναι απόλυτα λογικό να θεωρείται μια από τις πιο (αν όχι η πιο!) σημαντικές influencers. Από το τι θα φορέσει μέχρι το πώς θα αποφασίσει να κάνει τα μαλλιά της ή πώς θα βαφτεί, ασκεί τεράστια επιρροή σε όλο τον beauty και fashion κόσμο και φυσικά σε όλες εμάς. 

Αν χρειάζεσαι απόδειξη γι’αυτό, σου παραθέτουμε αμέσως το πιο πρόσφατο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του influence που μπορεί να ασκήσει η Chiara! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Λίγες ώρες πριν ανέβασε μια φωτογραφία ενός πολύ εντυπωσιακού μακιγιάζ στην οποία μας έδειχνε χορταστικά close ups αυτού, ενώ τάγκαρε και τον “υπεύθυνο” για αυτό το αποτέλεσμα, Manuele Mameli. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manuele Mameli (@manuelemameli)

Το μακιγιάζ στηρίζονταν στο μοβ και το φούξια, ενώ στις εξωτερικές γωνίες των ματιών υπήρχαν και δύο μικρά swarovski που έδιναν έξτρα λάμψη στο αποτέλεσμα. Το μακιγιάζ ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακό αλλά, το ακόμη πιο εντυπωσιακό (!), ήταν ότι μέσα σε ελάχιστες ώρες το instagram γέμισε με μακιγιάζ από κορίτσια που είχαν αντιγράψει αυτό το look και μπορείς να πάρεις μια γεύση παρακάτω…

@antodoesmakeup

@lizandrabragamake

@alinabogzoiu

Ποια το έκανε καλύτερα;

 

Read More

And More