Η Chiara Ferragni έκανε το χτένισμα που βλέπουμε παντού στο instagram τελευταία (και είναι πανεύκολο)!

Κάθε μέρα που περνάει η Chiara Ferragni μας δείχνει και ένα διαφορετικό beauty look το οποίο συνήθως μας εμπνέει και θέλουμε να αντιγράψουμε asap! Και το πιο πρόσφατο look της, λοιπόν, δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η αγαπημένη μας Ιταλίδα influencer ανέβασε μια σειρά από φωτό όπου φοράει φούξια eyeliner στα μάτια ενώ στα μαλλιά της υπάρχουν αυτές οι δύο λεπτομέρειες: δύο μικροσκοπικά πλεξιδάκια στο μπροστινό μέρος.

Αυτά τα braids τα είδαμε να φοριούνται ξανά και ξανά κατά την διάρκεια της καραντίνας όταν όλες μας αναζητούσαμε τρόπους και χτενίσματα που θα μας έδειχναν πιο περιποιημένες στα skype call μας και χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι περισσότερες, λοιπόν, βρήκαμε την τέλεια λύση σε αυτά τα εδώ τα μικροσκοπικά πλεξιδάκια 70’s καταβολών. 

Για να τα πετύχεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχωρίσεις δύο λεπτές τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου και να τις πλέξεις. Και αν θέλεις να δώσεις λίγο όγκο μπορείς να εφαρμόσεις αυτή τη μικρή λεπτομέρεια που είδαμε εδώ στην Chiara Ferragni, να πιάσεις δηλαδή με δύο χρωματιστά λαστιχάκια τη βάση τους. Done and done!

 

 

Read More

And More