Η Chiara Ferragni έβαλε τον κραγιόν της με έναν τρόπο που την έκαναν να δείχνει πολύ διαφορετική!

Η Chiara Ferragni αγαπά το full makeup και εμείς εκείνη γιατί φροντίζει κάθε φορά να μας δίνει και μια πολύ ωραία ιδέα για το τι μακιγιάζ να κάνουμε. Ναι, ακόμη και όταν είμαστε σε lockdown για δύο βασικούς λόγους: γιατί το μακιγιάζ μας φτιάχνει τη διάθεση αλλά και γιατί έχουμε όλα αυτά τα zoom meetings στα οποία πρέπει να δείχνουμε όμορφες (για να μας φτιάχνει η διάθεση)! 

Στο τελευταίο μακιγιάζ, λοιπόν, που ανέβασε η Chiara Ferragni το πρόσωπό της ήταν αρκετά διαφορετικό και από ότι έγραψε αυτό οφείλεται στον τρόπο/τεχνική που επέλεξε να φορέσει το κραγιόν της!

“Νυσταγμένο πρόσωπο και smudged χείλη” έγραψε η ίδια κάτω από αυτή τη φωτό στην οποία το πρόσωπό της δείχνει πιο plump και τα χείλη της επίσης. Πώς μπορείς να πετύχεις τα smudged χείλη; Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα χείλη σου να είναι πολύ καλά ενυδατωμένα, άρα πρέπει πρώτα να έχεις βάλει από κάτω ένα lip balm. Έπειτα, το βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις ένα κραγιόν, κατά προτίμηση ενυδατικό έτσι ώστε να μπορείς να “γλιστράει” πάνω στα χείλη σου, και με το δάχτυλό σου να το μουντζουρώσεις πολύ ελαφριά. 

Πράγματι, η συγκεκριμένη τεχνική κάνει τα χείλη της να δείχνουν πολύ διαφορετικά σε σχέση με όλες εκείνες τις φορές που επέλεξε να φορέσει περίγραμμα και αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι έγκυος (πάντα τα χαρακτηριστικά δείχνουν πιο plump αυτό το διάστημα) την έκαναν να δείχνει αρκετά διαφορετική!

Read More

And More