Η Chrissy Teigen έκανε το Rachel cut!

Όταν βγήκαν Τα Φιλαράκια που κάποιοι από εμάς τα βλέπουμε ξανά και ξανά, τα ραντεβού στα κομμωτήρια πολλαπλασιάστηκαν. Και αυτό γιατί στα Φιλαράκια πρωταγωνιστούσε η Jennifer Aniston ή/και Rachel η οποία είχε αυτό το πολύ διάσημο Rachel cut. 

Δύο πράγματα για το κούρεμα που είχε προκαλέσει τότε φρενίτιδα: α) η Jennifer Aniston δήλωσε σε συνέντευξή της πως ήταν ένα κούρεμα που η ίδια απεχθανόταν β) το έκανε ο προσωπικός της hair stylist και φίλος Chris McMillan ο οποίος όταν την κούρεψε ήταν… high (αυτό που καταλαβαίνεις ως high!) και γ) το ίδιο κούρεμα έχει κάνει τεράστιο comeback όπως και οτιδήποτε αφορά τα 90’s! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Η τελευταία star που το υιοθέτησε είναι η Chrissy Teigen η οποία ανέβασε και το βίντεο που βλέπεις παραπάνω, ενώ έγραψε αστειευόμενη: “Νέα μαλλιά! Τι εννοείς ποια είναι αυτή; Εγώ προφανώς!”. Η ίδια, μάλιστα, τάγκαρε και την προσωπική της hair colorist, Tracey Cunningham, αφού εκτός από κούρεμα, η ίδια άλλαξε και χρώμα στα μαλλιά της!

Πώς σου φαίνεται το look; Είναι κάτι που θα υιοθετούσες/υιοθετήσεις ή πιστεύεις ότι τα 90’s καλό είναι να μένουν στα 90’s; 

 

Read More

And More