Site icon TLIFE

Η Chrissy Teigen έκανε το Rachel cut!

Όταν βγήκαν Τα Φιλαράκια που κάποιοι από εμάς τα βλέπουμε ξανά και ξανά, τα ραντεβού στα κομμωτήρια πολλαπλασιάστηκαν. Και αυτό γιατί στα Φιλαράκια πρωταγωνιστούσε η Jennifer Aniston ή/και Rachel η οποία είχε αυτό το πολύ διάσημο Rachel cut. 

Δύο πράγματα για το κούρεμα που είχε προκαλέσει τότε φρενίτιδα: α) η Jennifer Aniston δήλωσε σε συνέντευξή της πως ήταν ένα κούρεμα που η ίδια απεχθανόταν β) το έκανε ο προσωπικός της hair stylist και φίλος Chris McMillan ο οποίος όταν την κούρεψε ήταν… high (αυτό που καταλαβαίνεις ως high!) και γ) το ίδιο κούρεμα έχει κάνει τεράστιο comeback όπως και οτιδήποτε αφορά τα 90’s! 

Η τελευταία star που το υιοθέτησε είναι η Chrissy Teigen η οποία ανέβασε και το βίντεο που βλέπεις παραπάνω, ενώ έγραψε αστειευόμενη: “Νέα μαλλιά! Τι εννοείς ποια είναι αυτή; Εγώ προφανώς!”. Η ίδια, μάλιστα, τάγκαρε και την προσωπική της hair colorist, Tracey Cunningham, αφού εκτός από κούρεμα, η ίδια άλλαξε και χρώμα στα μαλλιά της!

Πώς σου φαίνεται το look; Είναι κάτι που θα υιοθετούσες/υιοθετήσεις ή πιστεύεις ότι τα 90’s καλό είναι να μένουν στα 90’s; 

 

© 2024 tlife.gr