Η Chrissy Teigen έχει ροζ μαλλιά και δεν είναι περούκα!

Εδώ και αρκετό διάστημα η Chrissy Teigen πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Και μπορεί αρχικά αυτός ο πειραματισμός να ήταν στο πλαίσιο φίλτρων του instagram, το τελευταίο διάστημα, όμως, φαίνεται να έχει περάσει από τη θεωρία στην πράξη! 

Ειδικότερα από το Σάββατο και μετά η ίδια κάνει εντατικούς πειραματισμούς με τα μαλλιά της και μπορούμε να πούμε πως πλέον έχει ροζ μαλλιά. Εχμ, και δεν είναι περούκα!

Το περασμένο Σάββατο η star των social media ανέβασε μια σειρά από stories (φωτογραφίες και βίντεο) μαζί με τον hair colorist Tracey Cunningham όπου φαινόταν να έχει αλουμινόχαρτα στα μαλλιά ενώ λίγο αργότερα μας αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο χρώμα της: ένα ξανθό πολύ πιο ανοιχτό από αυτό που μας είχε συνηθίσει!

Κι ενώ το χρώμα ήταν ονειρεμένο και αυτό που πολλές από εμάς θα θέλαμε ιδανικά και στα δικά μας μαλλιά, για την Chrissy Teigen δεν ήταν αρκετό. Έτσι, λοιπόν, λίγο αργότερα έτρεξε στο μπάνιο της και την είδαμε να επιστρέφει με ένα red gloss στα μαλλιά. 

Το αποτέλεσμα εδώ ήταν ένα πολύ ωραίο strawberry blonde το οποίο μπορεί εμάς να μας ξεσήκωσε αλλά δεν συνέβη το ίδιο και για την Chrissy Teigen η οποία, όπως φαίνεται ζητούσε κάτι άλλο από τα μαλλιά της! 

13 ώρες μετά η ίδια εμφανίστηκε με σκούρα ρίζα και ροζ μαλλιά τα οποία όπως φαίνεται ήταν το αρχικό της ζητούμενο. Ή και όχι μιας και αυτό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. 

Αλήθεια, όμως, εσένα ποιο από αυτά τα χρώματα σου άρεσε περισσότερο; 

Read More

And More