Η Drew Barrymore δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα στο πρόσωπό της και υπάρχει λόγος γι’αυτό!

Η Drew Barrymore είναι ίσως ο πιο real λογαριασμός που υπάρχει στο instagram αυτή τη στιγμή. Γιατί δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ φίλτρα και γιατί εμφανίζεται όπως είναι πραγματικά και πολλές φορές χωρίς ίχνος makeup (χωρίς το αντίθετο να είναι κατακριτέο από κανέναν μας). Επίσης, η real προσέγγισή της συνεχίζεται και στην… κανονική ζωή μιας και η ίδια δεν έχει κάνει (και δεν πρόκειται να κάνει) τίποτα στο πρόσωπό της και υπάρχει λόγος γι’αυτό. 

Η ίδια, λοιπόν, τοποθετήθηκε στην εκπομπή της, The Drew Barrymore show και είπε τα εξής: “Δεν έχω κάνει τίποτα ποτέ στο πρόσωπό μου και θα ήθελα να προσπαθήσω να μην κάνω. Ξέρω τον εαυτό μου. Είμαι ένας άνθρωπος που εθίζεται πολύ εύκολα. Και αν κάνω έστω και μια παρέμβαση την Δευτέρα ξέρω ότι μέχρι την Παρασκευή θα μοιάζω με την Jocelyn Wildenstein!”. 

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας ότι το να αποφύγει οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπό της κάτω από την πίεση που της ασκούσες η showbizz ήταν μια πράξη επανάστασης για εκείνη:”Νομίζω ότι είμαι τόσο επαναστάτρια που είδα όλη αυτή την πίεση και είδα όλες αυτές τις γυναίκες να βασανίζονται για να δουν τον εαυτό τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο και σκέφτηκα: “Δυστυχισμένοι άνθρωποι!”. Δεν ήθελα ποτέ να φοβάμαι τι θα μου έκανε η ζωή!”.

“Θα μεγαλώσουμε και τα πράγματα δεν θα είναι το ίδιο πια και αυτό είναι εντάξει”, συμπλήρωσε και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της!

Read More

And More