Η Emily Ratajkowski εθίστηκε τόσο στις μάσκες στην καραντίνα ώστε απέκτησε τις δικές της!

Από ότι αποδεικνύεται δεν υπάρχει κάτι που η Emily Ratajkowski να μην μπορεί να κάνει! Έχει την δική της σειρά ρούχων (λέγονται Inamorata), έχει τα τέλεια μαλλιά που την έκαναν να συνεργαστεί και με ένα από τα κορυφαία brands περιποίησης μαλλιών (βλ. Kerastase) και μόλις απέκτησε και τις δικές της sheet mask!

Το νέο, λοιπόν, σε σχέση με την sexy AF Emrata είναι ότι πλέον είναι creative director μιας εταιρίας skincare που δημιουργεί υπέροχες μάσκες προσώπου, της Loops. Η ανακοίνωση έγινε μέσω instagram (δεν υπάρχει τίποτα που να ΜΗΝ γίνεται μέσω instagram στις μέρες μας), ενώ έδωσε και μια συνέντευξη στην Vogue όπου αποκάλυψε το τι προηγήθηκε της συνεργασίας αυτής.

Η ίδια ερωτεύτηκε τις συγκεκριμένες μάρκες κατά την διάρκεια του lockdown όταν η εταιρία της έστειλε αρκετές: “Δεν έκανα ποτέ sheet mask αλλά πλέον τις κάνω εντατικά και τις λατρεύω!”, είπε και συνέχισε πως κατά την διάρκεια της καραντίνας άρχισε να ενδιαφέρεται περισσότερο για το skincare, ενώ πέρασε περισσότερο από δύο μήνες σε ένα σπίτι με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, τον Fat Jew (επιχειρηματίας, συγγραφές, multi- tasker) και την σύζυγό του, Caitlin King, δοκιμάζοντας τις μάσκες Loops που τους είχε στείλει ως δώρο η εταιρία. “Τις κάναμε όλοι και ήμασταν ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα! Προσωπικά, με εντυπωσίασε πάρα πολύ το packaging αλλά και όλη η εμπειρία που σου εξασφαλίζουν οι συγκεκριμένες sheet masks!”.

Η Emily Ratajkowski στην ίδια συνέντευξη θυμήθηκε ένα σκηνικό που είχε γίνει το 2013 όταν είχε έρθει στο σπίτι της η Emily Weiss από το Into The Gloss για να της πάρει συνέντευξη για το beauty routine της: “Στην πραγματικότητα ήμουν κάποια που δεν έπλενε καν το πρόσωπό της! Ήμουν τόσο αγχωμένη που πολλά πράγματα που ανέφερα σε αυτή τη συνέντευξη για το beauty routine μου τα είχα φανταστεί”.

Βεβαίως, από το 2013 μέχρι σήμερα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και είναι καλό να ακολουθούμε την εξέλιξη αυτή! Σωστά;

Last chance info: οι μάσκες διατίθενται στο loopsbeauty.com

 

Read More

And More