Η Eva Mendes μόλις έκανε την πιο περίεργη θεραπεία με νήματα για το λαιμό και ανέβασε photo!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο ακριβοθώρητο ζευγάρι του Hollywood αυτό θα ήταν η Eva Mendes με τον Ryan Gosling. Δυστυχώς για εμάς, το πιο ακριβοθώρητο ζευγάρι είναι και αυτό από το οποίο θα θέλαμε να μαθαίνουμε περισσότερα νέα, ευτυχώς (πάλι για εμάς) η Eva Mendes μόλις μας έδωσε ένα hint από το τι γίνεται στη ζωή τους τώρα. Ή, τουλάχιστον, τι γίνεται στη ζωή της τώρα!

Η Eva Mendes ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται σε πολύ κοντινό πλάνο ο λαιμό της και ενώ με μια πρώτη ματιά μοιάζει να κάνει βελονισμό, αποκάλυψε ότι κάνει νήματα για την ανόρθωση του λαιμού!

“Αυτό το spa-σπίτι μακριά από το σπίτι μοιάζει εξαιρετικό! Πρόκειται για ένα home spa όπου μπορείς να χαλαρώσεις απόλυτα και ταυτόχρονα να αφεθείς στα χέρια των καλύτερων. Αυτό είναι το μέρος που με κάνει χαρούμενη! Αυτή τη στιγμή κάνω νήματα ανόρθωσης για το λαιμό και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη αν σας ενδιαφέρει”, έγραψε κάτω από αυτό το post η αγαπημένη μας Eva Mendes και τάγκαρε την Maria Vergara η οποία είναι η ιδιοκτήτρια αυτού του home spa. 

Η τελευταία, με τη σειρά της, έκανε repost την φωτογραφία της Eva Mendes και έγραψε λίγα περισσότερα πράγματα για την συγκεκριμένη θεραπεία: “Τα νήματα ενεργοποιούν τη σύνθεση του κολλαγόνου το οποίο σταδιακά παχαίνει το δέρμα και το κάνει πιο σφριγηλό δημιουργώντας ένα ανανεωμένο εφέ. Ο βελονισμός χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει ασθένειες ή δυσάρεστες καταστάσεις. Τα νήματα, από την άλλη, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου”, ενώ συμπλήρωσε ότι τα νήματα αυτά δεν ανορθώνουν από μόνα τους το λαιμό αλλά ενεργοποιούν την διαδικασία της ανόρθωσης μέσω της παραγωγής κολλαγόνου. 

Τώρα αναμένουμε το update της Eva Mendes, ή ότι άλλο μας υποσχέθηκε αφού θέλουμε να μαθαίνουμε περισσότερα νέα από εκείνη. Ιδανικά και από τον Ryan Gosling!
 

Read More

And More