Η Gwyneth Paltrow και η κόρη της Apple υιοθέτησαν το ίδιο hair look που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς

Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε την ημέρα των Ευχαριστιών με την οικογένεια της. Φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί λεπτομέρειες με τους followers στο Instagram και μια συγκεκριμένη δείχνει ότι τόσο η ίδια όσο και η κόρη της Apple Martin ακολουθούν τις μεγάλες beauty τάσεις. 

Μαμά και κόρη υιοθέτησαν το ίδιο χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και περιστάσεις. Για την ακρίβεια μάζεψαν τα μαλλιά τους σε ένα ανεπιτήδευτο half-up και το στόλισαν με ένα μαύρο φιόγκο. 

Γνωρίζεις ήδη ότι τόσο οι κορδέλες όσο και οι φιόγκοι είναι το trend που είδαμε αρχικά στις πασαρέλες της σεζόν και στη συνέχεια στις celebrities. Από την Hailey Bieber μέχρι την Sarah Jessica Parker που έγινε viral με την κορδέλα που έφτανε μέχρι τον ποδόγυρο του υπέροχου Carolina Herrera φορέματος. 

Κι αν δεν έχεις ήδη έναν φιόγκο ή μια κορδέλα που μπορείς να την δέσεις επιβάλλεται να τα αποκτήσεις asap. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις ακόμη και το πιο απλό χτένισμα με μία μόνο κίνηση. 

Read More

And More