Η Hilary Duff αποκάλυψε το φύλο του παιδιού με το νέο της χρώμα μαλλιών;

Η Hilary Duff έχει ένα από τα ωραιότερα ξανθά που έχουμε δει ποτέ! Και την στιγμή που εμείς εδώ προσπαθούμε να αποκτήσουμε αυτό το χρώμα, εκείνη είχε ανάγκη από αλλαγή και αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της στο πιο τολμηρό χρώμα. Διευκρίνιση: στο πιο τολμηρό-αλλά-ταυτόχρονα-μας-αρέσει-πολύ χρώμα που ίσως και να λέει κάτι για το φύλο του παιδιού που περιμένει!

Ποιο είναι αυτό; 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff)

Κάτω από αυτή της την ανάρτηση έγραψε: “Λοιπόν, το μαντέψατε! Την στιγμή που επέστρεψα από την Νέα Υόρκη είχα μεγάλη ανάγκη από μια αλλαγή! Και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η @riawna και η @nikkilee901 με αγαπούν πολύ γιατί 1) είπαν “ναι” σε μια ακόμη τρελή αλλαγή αν και βρίσκομαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη 2) χρειάστηκε μια ολόκληρη μέρα. Σας αγαπώ πολύ και, ορκίζομαι ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αγόρι. Η μαμά μου πιστεύει ότι ήθελα να πω κάτι αλλά ακόμη δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού”, έγραψε!

Πάντως, το χρώμα είναι μια τέλεια επιλογή αν νιώθεις τολμηρή! 

 

f wrote on her Instagram on Friday. “The minute I got home from New York I needed a change.” She gave a gushing shoutout to her L.A.-based stylists Nikki Lee and Riawna Capri for making her hair-color itch a reality. For anyone wondering if Duff, who is currently pregnant, chose blue as a sneaky gender reveal, not so fast. “I swear this doesn’t mean I’m having a boy,” the actress clarified. “My mom thought I was trying to tell everyone something!”

Read More

And More