How cool is that?

Η Jennifer Aniston εμφανίστηκε με sheet mask στα Emmy Awards!

Όσο περνάνε τα χρόνια η Jennifer Aniston μας επιβεβαιώνει πόσο cool μπορεί να είναι σε κάθε εμφάνισή της και τα πρώτα virtual Emmy’s δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. 

Η ίδια αν και ήταν προτεινόμενη στην κατηγορία Lead Actress για δραματική σειρά, μια υποψηφιότητα που της έχει χαρίσει ο ρόλος της για το The Morning Show που προβάλλεται μέσω του Apple TV, φρόντισε να το (και να μας!) διασκεδάσει. Έτσι, λοιπόν, στο pre-show έβαλε την ρόμπα της, την αγαπημένη της sheet mask στο πρόσωπο και ένα ποτήρια σαμπάνια και ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram γράφοντας: “Προετοιμασία για τα Emmy με την… άλλη μου μάσκα! Συγχαρητήρια σε όλους τους προτεινόμενους και τα απίστευτα performance που έχουμε δει όλη τη χρονιά!”. 

https://www.instagram.com/p/CFYCMQED8Pr/

Η αγαπημένη μας, για όλους τους προφανείς λόγους, ηθοποιός έδειχνε υπέροχη ακόμη και μέσα στην sheet mask της ενώ ο συνδυασμός μανικιούρ- πεντικιούρ που είχε κάνει μας έδωσε κάμποση έμπνευση. Σημείωσε: pale pink μανικιούρ και μπορντώ πεντικιούρ. Και όπως ήταν αναμενόμενο, τα comments από κάτω ήταν πολλά και όλα θετικά με την Julia Roberts να της γράφει “Σ’αγαπώ”. 

Λίγο αργότερα η ίδια εμφανίστηκε στα πρώτα virtual Emmy βραβεία με τα αγαπημένα της beach waves, ένα bronzing makeup και φυσικά μαύρο φόρεμα. 

Team Jennifer!

 

Read More

And More