Η Kaia Gerber κάνει κάθε πρωί κάτι στην επιδερμίδα της που παραδέχεται ότι είναι τρελό

Όταν είσαι η Kaia Gerber και είσαι έτοιμη να μοιραστείς με τον κόσμο το skincare routine σου, ο κόσμος έχει ανοίξει τα αυτιά του διάπλατα και είναι έτοιμος να σε ακούσει! Όχι μόνο γιατί είσαι μοντέλο πρώτης γραμμής αλλά και γιατί η μητέρα σου ήταν το απόλυτο top model των 90’s κι έχεις συγκεντρώσει μερικές πολύ καλές συμβουλές ομορφιάς και από εκείνη!

Η Kaia Gerber, λοιπόν, μας έδειξε για λογαριασμό της αμερικάνικης Vogue το skincare routine της κι εμείς φυσικά κρατήσαμε σημειώσεις! Η ίδια, μιλώντας για μερικά από τα πιο σημαντικά beauty tip που έχει μάθει από τη μητέρα της, Cindy Crawford, είναι να μην αμελεί ποτέ το μπούστο της (είναι κάτι που σου λέμε κι εμείς ξανά και ξανά: να κατεβάζεις το skincare σου και κάτω από το λαιμό!) αλλά και να χρησιμοποιεί εντατικά αντηλιακή. 

Στην συνέχεια, αναλύοντας την beauty ρουτίνα της η οποία διαρκεί 20 λεπτά το πρωί και 20 το βράδυ, παραδέχτηκε πως έχει τόση εμμονή με τους ημιπολύτιμους λίθους ώστε κάνει στην επιδερμίδα της κάτι τρελό! Ποιο είναι αυτό; Ενώ οι περισσότερες από εμάς κάνουμε εναλλάξ gua sha και roller ή έχουμε στην beauty φαρέτρα μας ένα από τα δύο εργαλεία, εκείνη αφού θα κάνει μερικά λεπτά gua sha θα περάσει αργότερα στο roller! Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: αν δεν πιστεύεις την διαφορά που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο εργαλείο μασάζ στην επιδερμίδα σου, πάτησε play στο βίντεο με την Kaia Gerber παρακάτω και δες την υπεραιμία που προκαλείται στην επιδερμίδα της όσο κάνει μασάζ!

Read More

And More