Η Katy Perry άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της

Κάτι που ξέρουμε πολύ καλά για την Katy Perry είναι ότι ανήκει στην κατηγορία hair chameleon και πριν δώσει ζωή στην κόρη της Daisy Dove τον Αύγουστο του 2020 άλλαζε τα μαλλιά της ξανά και ξανά. 

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, και ελλείψει χρόνου είχε διατηρήσει ένα signature στιλ μαλλιών: κοντά και ξανθά. Λοιπόν, μετά από καιρό έκανε τη μεγάλη αλλαγή και είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έχει τώρα. Και τι είναι αντίθετο από τα κοντά ξανθά μαλλιά; Τα πολύ μακριά μαύρα!

Με το συγκεκριμένο hair look η ίδια εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live ενώ λίγο αργότερα ανέβασε και ένα αντίστοιχο post στο instagram στο οποίο μας έδειξε σε χορταστικό closeup λεπτομέρειες από το μακιγιάζ της καθώς και το total look ενώ έγραψε “Η μαμά πήρε ρεπό”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Για αυτή της την εμφάνιση, η Katy Perry άντλησε έμπνευση από τα 70’s ενώ το μακιγιάζ της συνδύαζε glossy nude χείλη, extensions- βλεφαρίδες, μαύρα τακούνια και ένα μακρύ φόρεμα με prints από πεταλούδες. Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο look της Katy Perry; Θα ήθελες να την δεις να το κρατάει;
 
 
 

Read More

And More