Η Kendall Jenner έβγαλε αυτή τη selfie για να μας αποδείξει πόσο έχουν μακρύνει τα μαλλιά της!

Μια άλλη μέρα, ένα άλλο θέμα που αφορά τις αδερφές Kardashian-Jenner και τη σχέση τους με τα μαλλιά τους. Κατά καιρούς, λοιπόν, έχουμε δει την Kylie Jenner να μην μπορεί να αποφασίσει ποια περούκα να φορέσει, την Kim Kardashian να κινείται από τα butt length hair στο καρέ και το αντίστροφο, αλλά η αλήθεια είναι πως ποτέ μέχρι στιγμής στην συνάρτηση αυτή δεν είχε μπει η Kendall Jenner

Η μοναδική, ίσως, φορά που μας είχε απασχολήσει η τελευταία ήταν όταν την περασμένη σεζόν εμφανίστηκε στο London Fashion Week κατάξανθη. Και αυτή είναι η δεύτερη!

Η Kendall Jenner ανέβασε μια selfie στα insta-stories της για να μας δείξει ποοοοοοσο πολύ έχουν μακρύνει τα μαλλιά της. Εχμ, και έχουν μακρύνει πάρα πολύ!

Η ίδια ανέβασε δύο selfie: στην πρώτη βγάζει μια φωτογραφία μέσα από καθρέφτη και μας δείχνει για πρώτη φορά τα μαλλιά της που πλέον αγγίζουν τη μέση της ενώ στην δεύτερη μας δείχνει τα honey blonde highlights της.

Η Kendall για πολλά χρόνια είχε ένα πολύ stylish καρέ και με δεδομένο ότι η Kendall είναι μοντέλο πρώτης γραμμής και συνεργάζεται με top hair stylist, έχει πληροφορίες εκ των έσω ότι τα μακριά επέστρεψαν; 

 

Read More

And More