Η Kendall Jenner και πάλι με καρέ!

Οι αδερφές Kardashian/Jenner κινούνται με χαρακτηριστική ευκολία από το καρέ στο butt length hair και το αντίστροφο. Και αυτή την ευκολία τους την χαρίζουν τα extension που οι αγαπημένοι τους expert προσθέτουν και αφαιρούν με κάθε ευκαιρία. Εξαίρεση, ίσως, από αυτό αποτελεί η Kendall Jenner η οποία μας έχει συνηθίσει σε signature hair look το οποίο υιοθετεί για μεγάλες χρονικές περιόδους. 

Έτσι, λοιπόν, μετά από μια περίοδο που είχε αποφασίσει να μακρύνει τα μαλλιά της, η ίδια επέστρεψε σε ένα πολύ αγαπημένο για εκείνη hair look, το μακρύ καρέ

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε το top model ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο instagram λίγο πριν την βραδινή της έξοδο κι εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα υπέροχα μαλλιά της από την hair stylist Irinel de León. Η λογική σε αυτό το χτένισμα είναι τα big hair με αυτόν τον πλούσιο όγκο από την ρίζα μέχρι τις άκρες.

Και μια ακόμη λεπτομέρεια, ο πειραματισμός με την χωρίστρα που αποδεικνύει πώς με την πιο απλή κίνηση, αλλάζοντας, δηλαδή, απλώς την χωρίστρα σου, μπορεί να δείχνεις και η ίδια εντελώς διαφορετική! 

Εσύ πώς την προτιμάς; 

Read More

And More