Butt... why?

Η Kesha κάνει μάσκες στο πιο περίεργο σημείο που μπορείς να φανταστείς!

Απόδειξη no 4897 ότι το skincare είναι η τεράστια δύναμη στην ομορφιά: η Kesha μόλις αφιέρωσε ένα ολόκληρο βίντεο στο instagram της στο οποίο μας δείχνει να κάνει unboxing σε προϊόντα skincare.

Η Kesha, η οποία λάνσαρε την δική της σειρά ομορφιάς έναν περίπου χρόνο πριν, την Kesha Rose, δίνει μεγάλη έμφαση στην επιδερμίδα και έχει μια ακόμη πιο μεγάλη συλλογή με μάσκες. Μάσκες για το πρόσωπο και μάσκες για κάθε πιθανό σημείο του σώματός της όπως είναι οι butt masks!

Yeap, στο βίντεο που θα δεις παρακάτω η τραγουδίστριας μας δείχνει τις αγαπημένες της μάσκες οι οποίες φοριούνται στους γλουτούς. “Βρήκα αυτές τις μάσκες για τους γλουτούς και τώρα δηλώνω φανατική! Είμαι μια… butt- mask lady!”, είπε στο βίντεο και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς φοράει αυτές τις μάσκες λέγοντας πως κάθεται μπρούμυτα και αφήνει τον φίλο της, Brad Ashenfelter να τοποθετήσει τις μάσκες της στο σωστό σημείο.

Όσο για τις μάσκες; Λέγονται, Bawdy, κυκλοφορούν σε διάφορες και διαφορετικές εκδοχές όπως με κολλαγόνο για ενυδάτωση και plump αποτέλεσμα και τις εντοπίσαμε στο Amazon, δηλαδή εδώ.

Και τώρα, πάτησε play για να δεις όλο το βίντεο!

Read More

And More