Η Khloe Kardashian μόλις μας έδειξε πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της (και δεν είναι αυτά που νόμιζες)!

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians η Khloe μας έδειξε πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της. Και είναι πολύ διαφορετικά από ότι νομίζαμε. 

Η Khloe Kardashian, λοιπόν, που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό αναγκάστηκε να απομονωθεί για δεκαπέντε μέρες. Και όταν λέμε “να απομονωθεί” εννοούμε και από το glam squad της που φροντίζει το μακιγιάζ και τα μαλλιά της όλα αυτά τα χρόνια. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι την βλέπουμε εντελώς φυσική ή, τουλάχιστον, όσο φυσική δεν την είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Και μέσα σε όλα, αυτά είναι και τα φυσικά της μαλλιά!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drop a ❤️ if you’re happy to see Khloé on her feet again! A new #KUWTK is TONIGHT at 8|7c on E!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kardashians on E! (@kuwtk) στις

Τα μαλλιά της, λοιπόν, είναι κοντά, πολύ πιο σγουρά από ότι πιστεύαμε και μας αρέσουν πολύ περισσότερο από ότι πιστεύαμε ποτέ ότι θα μας άρεσαν τα φυσικά της μαλλιά. Στο τελευταίο δεν είμαστε οι μόνοι αφού πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν να σχολιάσουν τα μαλλιά της με comments όπως “Θεέ μου! Τα φυσικά της μαλλιά είναι τέλεια” ή “Θέλω να αφήσει τα μαλλιά της ακριβώς όπως είναι!”.

Το 2018 όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον τότε σύντροφό της Tristan Thompson, η Khloe είχε σταματήσει όλες τις τεχνικές εργασίες που έκανε στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε πει η ίδια, έκανε brazilian keratine, μια τεχνική που ισιώνει την τρίχα γιατί, όπως είχε πει “πάντα θέλεις αυτό που δεν έχεις! Τώρα, όμως, που έχω μείνει έγκυος, δεν μπορώ να το κάνω αυτό με αποτέλεσμα οι μπούκλες μου να μεγαλώνουν ξανά και μάλιστα έχουν αρχίσει να μου αρέσουν!”, είχε γράψει η ίδια. 

Πάντως, αν έχεις κι εσύ σπαστά ή σγουρά μαλλιά και θέλεις να τα αναδείξεις, δοκίμασε στο σπίτι την τεχνική hair plopping. Είναι πανεύκολη, τέλεια και θα εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις ποοοοσο σγουρά είναι τα μαλλιά σου!

 

Read More

And More