Η Kim Kardashian λανσάρει τα πρώτα κραγιόν σε… βαζάκι

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ αυτή τη στιγμή είναι το λεγόμενο 90’s lip, αυτό το έντονο σκούρο καφέ περίγραμμα που σετάρεται με nude απόχρωση στην επιφάνεια των χειλιών. Λέγεται έτσι ακριβώς γιατί είναι το signature μακιγιάζ που είχαν όλα τα top model στα 90’s και στον σύγχρονο κόσμο εκείνη που το κάνει με τη μεγαλύτερη επιτυχία δεν είναι άλλη από την Kim Kardashian. 

Βεβαίως, με όλα αυτά τα μέσα που μας παρέχει η ίδια η Kim Kardashian πλέον μπορούμε όλες μας να εξασφαλίσουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όσο για το μέσο; Δεν είναι άλλο από το ολοκαίνουργιο λανσάρισμα από το KKW Beauty το οποίο κυκλοφορεί Παρασκευή, 25 Ιουνίου, και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να γίνει αμέσως sold out λόγω και της ιδιαιτερότητας της συσκευασίας τους. 

Λέγονται Lip Lacquer Pots και πρόκειται για κραγιόν σε βαζάκια τα οποία έρχονται σε τέσσερις αποχρώσεις καθώς και ένα πινέλο χειλιών για ευκολία στην εφαρμογή. Τα Lip Lacquer Pots διατίθενται στο ομώνυμο eshop ενώ εκείνη που μας τα σύστησε πρώτη ήταν η ίδια η Kim Kardashian μέσα από ανάρτηση που έκανε στο instagram της όπου και έγραψε: “Σας παρουσιάζω τα ολοκαίνουργια Lip Lacquer Pots από τα KKW Beauty! Η συλλογή περιλαμβάνει τέσσερις αποχρώσεις (Creamy Nude, Soft Peach, Baby Pink και Toasty Brown) καθώς και ένα πινέλο για να χτίσεις το τέλειο αποτέλεσμα. Τα pots έχουν το ιδανικό μέγεθος ώστε να μπορείς να τα ρίξεις μέσα στην τσάντα σου και να κάνεις τα touch up σου ανά πάσα στιγμή!”. 

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση αλλά αν θέλεις να τα αποκτήσεις θα πρέπει να βιαστείς!

 

 

 

Read More

And More