Η Kourtney Kardashian μόλις μας έδειξε το τελειότερο γαλλικό μανικιούρ και… την κοιλιά της εγκυμοσύνης της?!

Την περασμένη εβδομάδα η Rosie Huntington Whiteley μας έδειξε το τελειότερο γαλλικό μανικιούρ, αυτό που γνωρίζουμε ως κλασικό french manicure, με την πολύ λεπτή λευκή γραμμή. Και αυτή της η φωτογραφία μας έπεισε πως το γαλλικό έχει επιστρέψει και υπάρχουν 1001 τρόποι να το υιοθετήσεις. 

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας, η Kourtney Kardashian μας δίνει μια ακόμη ιδέα για το τέλειο γαλλικό με μια πολύ λεπτή μαύρη γραμμή. Αλλά το γαλλικό της δεν μένει εκεί. Δες και τις δύο φωτό παρακάτω για να δεις τι εννοούμε!

https://www.instagram.com/p/CFkWrdPjLoJ/?utm_source=ig_embed

Παραπάνω, λοιπόν, η Kourtney Kardashian έχει βγάλει δύο διαφορετικές φωτό από το γαλλικό της για να μας δείξει δύο διαφορετικές εικόνες, χωρίς ήλιο και με έντονο ήλιο. Ωστόσο, στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα μια κοιλιά η οποία φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη από τους followers της: “Είσαι έγκυος ή είναι ιδέα μου;”, “Η σκιά σου μοιάζει έγκυος! Πόσο γλυκό!”, “Είναι έγκυος; Δείτε την δεύτερη φωτό!”. 

Αυτά, λοιπόν, ήταν μερικά από τα πάρα πολλά σχόλια που έγιναν κάτω από αυτή τη φωτογραφία η οποία, τελικά, έκλεψε την παράσταση από τα ίδια τα νύχια. Η Kourtney δεν έχει απαντήσει ακόμη αλλά ναι, το γαλλικό θα είναι big thing αυτό το φθινόπωρο!

 

Read More

And More