Η Kylie Jenner έβαλε extensions που φτάνουν μέχρι το… γόνατο. Αλήθεια!

Δίπλα από την έκφραση hair chameleon θα μπορούσε πολύ άνετα να μπει το πρόσωπο της Kylie Jenner. Πράγματι, η μικρότερη (και πλουσιότερη) από τις αδερφές Kardashian/Jenner κάνει δεκάδες αλλαγές κάθε μήνα και έτσι κατά καιρούς την έχουμε δει με πολλά και πολύ διαφορετικά μαλλιά: με μαύρα, κόκκινα, ξανθά, με καρέ ή με πολύ μακριά. 

Και μπορεί οι αλλαγές που έχει κάνει κατά καιρούς να είναι άπειρες αλλά ποτέ άλλοτε δεν την έχουμε ξαναδεί με τοοοοσο μακριά μαλλιά! Για την ακρίβεια, τα μαλλιά της δεν είναι καν σε butt length! Τα μαλλιά της φτάνουν σε μήκος τα… γόνατά της! 

Παραπάνω μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram της όπου την βλέπουμε να φοράει ένα super hot μπικίνι ενώ τα μαλλιά της φτάνουν ξεκάθαρα μέχρι τα γόνατά της! Μάλιστα, στο βίντεο παρακάτω φαίνεται πολύ καλύτερα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Φυσικά, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν χιλιάδες με τους περισσότερους να μένουν εντυπωσιασμένοι από το πολύ μακρύ μήκος των μαλλιών της, ενώ ένα από τα πιο εύστοχα ήταν ένα σχόλιο που έλεγε πως αυτά τα μαλλιά της Kylie Jenner είναι πιο μακριά και από την πιο μεγάλη μου σχέση!

 

Read More

And More