Η Lea Michelle έκανε mom bob στα μαλλιά της. Τι σημαίνει αυτό;

Μπορεί η Gigi Hadid να έβαψε τα μαλλιά της ginger μετά την γέννηση της κόρης της για να δηλώσει πως επέστρεψε δυναμικά, ωστόσο οι περισσότερες μαμάδες μετά τον ερχομό του παιδιού τους κουρεύουν τα μαλλιά τους κοντά για πρακτικούς λόγους αλλά και για να αντιμετωπίσουν την τριχόπτωση που ακολουθεί της γέννας (κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ανεβαίνουν τα ανδρογόνα τα οποία πέφτουν κατακόρυφα αμέσως μετά και οδηγούν σε έντονη τριχόπτωση). 

Η Lea Michelle, λοιπόν, ακολούθησε την δεύτερη οδό, αυτή που ακολουθούν οι περισσότερες μαμάδες, και έκοψε τα μαλλιά της καρέ ή, όπως είπε εκείνη, έκανε ένα mom bob. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Michele (@leamichele)

Το νέο της καρέ με την αυστηρή χωρίστρα στη μέση της ταιριάζει υπέροχα και το πιο εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι για να το κάνει εμπιστεύτηκε τον κομμωτή της με… κλειστά μάτια! Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Refinery29 “Δεν υπήρχε καν καθρέφτης όταν την κούρευα οπότε έπρεπε να κάθεται υπομονετικά και να περιμένει μέχρι να τελειώσω!”.

Η πρωταγωνίστρια του Glee είχε γράψει μερικούς μήνες πριν στο instagram της ότι απολαμβάνει τα μακριά της μαλλιά όσο μπορεί ακόμη γιατί το mom bob είναι στην επόμενη γωνία. Εμάς μας αρέσει πολύ και με τα δύο μήκη!

 

Read More

And More