Η Lily Collins μας δείχνει τι κάνει βήμα- βήμα στα φρύδια της!

Μόνο αν ζεις κάτω από μια πέτρα δεν θα έχεις δει το Emily In Paris ή δεν θα έχεις- τουλάχιστον (!)- ακούσει για αυτό. Γιατί η γαλλική εκδοχή του Sex and The City (γενικά!) και η Lily Collins σε αυτό (συγκεκριμένα!) συζητιέται παντού.

Σε συνάρτηση με το beauty τώρα, τα φρύδια της Lily Collins είναι αυτά για τα οποία συζητούν όλοι τώρα και δικαίως γιατί το σχήμα τους, το πάχος τους, η εκφραστικότητά τους είναι όλα αυτά που θα θέλαμε να έχουμε κι εμείς στα δικά μας φρύδια.Το καλύτερο; Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris έκανε ένα video για την Vogue στο οποίο μας δείχνει το beauty routine της αλλά και τι κάνει στα φρύδια της: “Θα σας δείξω ένα κομμάτι που είναι πολύ αγαπημένο στο beauty routine μου και είναι τα φρύδια μου!”, λέει και συνεχίζει: “Τώρα θα χρησιμοποιήσω το Monochromatique highlighter της Lancome και θα το κάνω με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο! Θα πάρω ένα πινέλο και θα απλώσω το highlighter στο κινητό βλέφαρο και θέλω να εξασφαλίσω το γεγονός ότι θα πάει ακριβώς κάτω από τη γραμμή των φρυδιών μου!”, λέει.

Βεβαίως, βλέποντας κανείς τα τέλεια φρύδια της Lily Collins θα πίστευε ότι δεν τα έχει πειράξει ποτέ. Λάθος! “Μια φορά είχα κάνει το λάθος να τα βγάλω πολύ! Το ίδιο βράδυ είχα βγει για φαγητό με τη μητέρα μου η οποία με κοιτούσε συνεχώς και έλεγε: Τι έχεις κάνει; Δεν θα μεγαλώσουν ποτέ ξανά! Από εκείνη τη μέρα δεν τα πείραξα ποτέ και αποφάσισα να τα τονίζω!”.

Παρακάτω, περισσότερες λεπτομέρειες για το τι κάνει στα φρύδια της η Lily Collins αλλά και για το skincare και makeup routine της όπως τα έδειξε στην Vogue.

Read More

And More