Η Miranda Kerr κάνει αυτό στην επιδερμίδα της κάθε πρωί στις 6:00!

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο λέμε και δεν θα είναι η τελευταία! Γιατί αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για την επιδερμίδα στο σώμα σου! Και αν δεν σου αρκεί ο δικός μας ο λόγος, τότε αυτό σίγουρα θα σε πείσει: η Miranda Kerr ξεκινάει την μέρα της κάθε πρωί στις 6:00 με αυτή την τεχνική. 

Ας λυθεί ο γρίφος: πρόκειται για το dry brushing, μια τεχνική βάσει της οποίας παίρνεις μια βούρτσα και τρίβεις τη στεγνή σου επιδερμίδα από τα πόδια και προς την καρδιά πριν μπεις για μπάνιο. Έτσι, διεγείρεις την μικροκυκλοφορία, κάνεις απολέπιση, “σπρώχνεις” τη λέμφο προς τους λεμφαδένες για να καθαριστεί, άρα κάνεις και αποτοξίνωση, και επίσης το dry brushing βοηθά πολύ και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας!

Ιδού τι είπε η ίδια στην συνέντευξή της στην Vogue για το dry brushing: “Κανονικά, ξυπνάω γύρω στις 5.30. Τα παιδιά δεν ξυπνάνε πριν τις 6.30- 7.00 κι έτσι έχω λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό μου! Εκείνη την ώρα θα κάνω το skincare routine μου και τον διαλογισμό μου. Κάνω υπερβατικό διαλογισμό που σημαίνει ότι απλώς λέω ένα μάντρα στον εαυτό μου. Ξέρετε, αυτό που ξυπνάς και χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να βρεις τον εαυτό σου και να οργανωθείς; Με βοηθάει πραγματικά πολύ αυτό! Επίσης, κάνω λίγη γιόγκα και stretching και το κάνω από τότε που ήμουν 18 και τώρα είμαι 37! Αφού κάνω 20 λεπτά διαλογισμό και stretching, τότε παίρνω μια βούρτσα και βουρτσίζω όλο μου το σώμα από τα πόδια και προς τα πάνω. Λατρεύω το dry brushing γιατί πραγματικά ξυπνάει τα πάντα στο σώμα σου και νιώθεις πολύ τονωμένος! Μετά από αυτό μπαίνω στο ντους και στα τελευταία λεπτά πάντα γυρνάω την θερμοκρασία στο κρύο γιατί βοηθάει το κυκλοφορικό να εξακολουθεί να κινείται!”. 

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το dry brushing μπορείς να τις βρεις όλες συγκεντρωμένες εδώ γιατί πραγματικά είμαστε τεράστιοι οπαδοί!

 

 

Read More

And More