Twins

Η Reese Witherspoon ανέβασε φωτογραφία για να ευχηθεί στην 21χρονη κόρη της και είναι πιο ίδιες από ποτέ!

Δεν υπάρχει περίπτωση η Reese Witherspoon να ανεβάσει φωτογραφία με την κόρη της, Ava Phillippe και από κάτω να μην υπάρξει το ίδιο σχόλιο γραμμένο ξανά και ξανά: “Δίδυμες!”.

Πράγματι, η ηθοποιός και παραγωγός είναι περισσότερο σαν… δίδυμη με την κόρη της παρά σαν μαμά με κόρη και θα το δεις να επιβεβαιώνεται, ίσως περισσότερο από ποτέ, και παρακάτω.

Η Ava Phillippe έκλεισε τα 21 και η μητέρα της της ευχήθηκε με μια ολοκαίνουργια selfie στην οποία οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

https://www.instagram.com/p/CE62tW3gy1d/

“Wow! Πώς είναι δυνατόν το μικρό μου κοριτσάκι να έγινε 21; Χρόνια πολλά στο γλυκό μου κορίτσι που έχει γίνει μια συγκλονιστική νεαρή γυναίκα. Η ευγένειά της, η συμπόνια της και η μεγάλη καρδιά της ποτέ δεν σταματούν να με εκπλήσσουν. Ava, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πόσο περήφανη είμαι για όλα όσα έχεις ήδη πετύχει. Ανυπομονώ να δω όλα εκείνα τα καλά που θα κάνεις στον κόσμο. Σε αγαπώ τόσο πολύ!”, έγραψε η ίδια στην φωτό κάτω από την οποία υπήρξαν 12.000 σχόλια, τουλάχιστον μέχρι αυτή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές και όλοι επαναλάμβαναν το εξής: ότι μαμά και κόρη είναι σαν δίδυμες!

Συμφωνείς;

 

Read More

And More