Η Reese Witherspoon μόλις έγινε πρόσωπο ενός beauty brand που ακούγεται πολύ

Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζουμε τη Reese Witherspoon η ίδια έχει επιλέξει να συνδέσει το όνομά της με ένα συγκεκριμένο brand ομορφιάς που είναι iconic από καταβολής… beauty κόσμου, την Elizabeth Arden. Αλλά να που ο κόσμος αλλάζει, η ομορφιά εξελίσσεται και νέα brands έρχονται να προστεθούν στις λίστες μας με σκοπό να γίνουν τα νέα iconic! 

Ένα από αυτά είναι τα Biossance τα οποία δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα (βεβαίως, πλέον μπορούμε να αποκτήσουμε τα πάντα με ένα κλικ) αλλά αν ασχολείσαι εντατικά με την ομορφιά και αν αγαπάς το skincare σίγουρα τα γνωρίζεις. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα skincare brand που πρεσβεύει τέλεια την έννοια του clean beauty ή, όπως περιέγραψε στο IGTV της η Reese Witherspoon, “αυτό το brand συνδυάζει όλα τα περίεργα κομμάτια της επιστήμης με τη γοητεία και τα fun κομμάτια του skincare!”. 

Επίσης, κάτι άλλο που αξίζει να γνωρίζεις για το συγκεκριμένο brand είναι ότι έχει ως βασικό συστατικό όλων των προϊόντων του το σκουαλένιο το οποίο είναι ένα πολύ ενυδατικό συστατικό που προέρχεται από το έλαιο του ήπατος καρχαριών αλλά στα εργαστήρια της Biossance έχουν βρει τρόπο να το παρασκευάζουν. 

Όπως θα δεις και στο tutorial παρακάτω, ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της Reese Witherspoon είναι το Biossance Squalane + Vitamin C Dark Spot Serum το οποίο βοηθά στη μείωση των διχρωμιών. “Από τότε που έκανα μωρά έχω αυτές τις πανάδες στο πηγούνι και τα μάγουλα”, λέει η ίδια ενώ συνεχίζει την ρουτίνα της με την Omega Repair Cream, μια πολύ λεπτόρρευστη ενυδατική, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να παραμελούμε την πολύ ευαίσθητη περιοχή του λαιμού. 

Παρακάτω το beauty routine της!
 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Read More

And More