Η Rihanna δημιούργησε… Πανεπιστήμιο μακιγιάζ και μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλοι!

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για Beauty School αλλά… Πανεπιστήμιο Ομορφιάς; Αυτό είναι κάτι πέρα για πέρα νέο και αποφάσισε να το κάνει η Rihanna. Το καλύτερο part; Αυτό το Πανεπιστήμιο μπορείς να το παρακολουθήσεις κι εσύ!

Το Fenty Beauty University, όπως είναι το όνομά του, είναι online και δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα- βήμα πώς μπορούν να κάνουν κάποια από τα πιο αγαπημένα και iconic μακιγιάζ της RiRi από τα video clip της μέχρι και εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί ενώ παράλληλα θα μάθεις και βασικά βήματα μακιγιάζ όπως, για παράδειγμα, πώς να δημιουργήσεις μια όμορφη επιδερμίδα.

Τα online μαθήματα στο Πανεπιστήμιο θα δίνονται από την celebrity makeup artist και official artist του οίκου Fenty, Priscilla Ono, ενώ θα υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις πως interactive quiz όπου οι experts θα τεστάρουν τις γνώσεις μας και ο νικητής θα κερδίζει προϊόντα Fenty ή θα αναδεικνύεται και “Μαθητής της Εβδομάδας” με την φωτογραφία του να φιγουράρει στα social media της εταιρίας!

Πάτησε play παρακάτω για να μάθεις περισσότερα για το Fenty Beauty University!

Read More

And More