Η Rihanna έκανε το πιο 80’s κούρεμα (και δεν είναι το shag)!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που η Rihanna δεν μπορεί να ξεπεράσει. Και είναι τα ίδια πράγματα που την κάνουν στα μάτια μας αξεπέραστη όταν την βλέπουμε να τα υιοθετεί. Ένα από αυτά είναι και το mullet ή αλλιώς η μοϊκάνα η οποία αποδεικνύεται πως είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της κουρέματα αφού φροντίζει να το επαναλαμβάνει κάθε τόσο.

Σε μια φωτογραφία που ανέβηκε και που είναι teaser για το show εσωρούχων Savage X Fenty που ετοιμάζει στις 2 Οκτωβρίου, η Bagdal RiRi εμφανίζεται με αυτό το κούρεμα, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CFkaezBHpOF/

Φυσικά, βλέποντας το παραπάνω βίντεο οι followers της ενθουσιάστηκαν ενώ κάποιοι πολύ διαβασμένοι έκαναν και το πολύ εύστοχο σχόλιο ότι η Rihanna σε αυτό το βίντεο θύμιζε έντονα την Rihanna από το 2013 και την iconic στιγμή της όπου εμφανίστηκε με αυτό το mullet κούρεμα και ένα έντονο μπλε κραγιόν.

Βεβαίως, η Rihanna δεν είναι η μοναδική διάσημη που αγαπά αυτό το ανατρεπτικό κούρεμα. Μια από τις πιο φανατικές εκπροσώπους του είναι και η Miley Cyrus η οποία φροντίζει να το ανανεώνει κάθε τόσο.

https://www.instagram.com/p/B6_snj3p65P/

Τι λες εσύ; Είναι ένα κούρεμα που θα τολμούσες;

 

Read More

And More