Add to basket!

Η Rihanna μόλις μας έπεισε να αγοράσουμε αυτό το προϊόν!

Θέλουμε ότι μας δείχνει η Rihanna ΑΛΛΑ σε αυτό το ότι υπάρχουν κάποιες μικρές εξαιρέσεις (τις οποίες μόλις η Rihanna μας απέδειξε ότι δεν υπάρχουν).

Προτού σε μπερδέψουμε κι άλλο: μπλε μολύβι ματιών δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα τρέξουμε να αγοράσουμε μέχρι που η Rihanna και η προσωπική της makeup artist, Priscilla Ono μας έδειξαν αυτό!

https://www.instagram.com/p/CFlIV0AHfkl/?utm_source=ig_embed

Η Rihanna παραπάνω έχει ένα monochromatic look το οποίο είναι από το ρούχο που έχει επιλέξει μέχρι τη σκιά που φοράει, cobalt blue. Όλο το look χτίστηκε γύρω από το ρούχο που φοράει εδώ η Rihanna και το οποίο σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη ο οίκος Thierry Mugler. Όσο για το μακιγιάζ, όπως ήταν λογικό, έγινε με προϊόντα Fenty και το μολύβι συγκεκριμένα ήταν η απόχρωση Flypencil από την σειρά Longwear Pencil Eyeliner (€20.50) που στην Ελλάδα έρχονται αποκλειστικά από τα Sephora.

Και ένα tip για το μολύβι ματιών σου, που θα σου χρειαστεί ειδικά σε εποχές covid: πριν το χρησιμοποιείς κάθε φορά ξύσε την άκρη του και έπειτα τρίψε απαλά σε μια χαρτοπετσέτα. Έτσι, θα είσαι ασφαλής σε σχέση με τα βακτήρια.

 

Read More

And More