Team Selena!

Η Selena Gomez έκανε μόνη της όλα τα μακιγιάζ για την φωτογράφιση στο Allure!

Εδώ και κάμποσες μέρες ο κόσμος της ομορφιάς ασχολείται εντατικά με τα ολοκαίνουργια εταιρία καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ της Selena Gomez, το Rare Beauty. Και με αφορμή αυτό το λανσάρισμα η Selena Gomez φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο Allure σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές του εαυτού της, αλλά και ως Frida Kahlo.

Κι ενώ υπήρχε το γνωστό glam squad (aka οι beauty και fashion experts που επιμελούνται το look κάθε διάσημης), το πολύ εντυπωσιακό είναι ότι το μακιγιάζ έγινε από εκείνη ακολουθώντας τις οδηγίες του προσωπικού της makeup artist, Hung Vanngo.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από αυτά τα beauty looks για να εμπνευστείς και να μας πεις ποιο σου άρεσε περισσότερο!

Η Selena Gomez ως Frida Kahlo με μακιγιάζ που έκανε focus στα ελαφρώς κόκκινα χείλη, πιο τονισμένα φρύδια και ένα εντυπωσιακό hair accessory που παρέπεμπε στα λουλούδια που φορούσε στο κεφάλι η ίδια.

Μια αίσθηση faux bob και υπέροχοι κυματισμοί! Αυτό το look μας άρεσε πολύ όπως και τα μεγάλα σκουλαρίκια κρίκοι που έκαναν το αποτέλεσμα πολύ sexy!

Ένα twist στο Frida Kahlo look που με αυτά τα boxer braids έγινε πολύ πιο σύγχρονο.

Super sexy και με αρκετό όγκο κυματισμοί σεταρισμένοι με αυτό το καφέ κραγιόν που συνδυάζονταν τέλεια και με το καφέ βερνίκι στα νύχια.

Ποιο από τα παραπάνω σου άρεσε περισσότερο;

Photo: @allure, @selenagomez

Photographer: @micaiahcarter
Stylist: @ariannephillips
Hair: @marissa.marino
Makeup: ME using @rarebeauty with direction on Zoom from @hungvanngo
Nails: @tombachik
Story by: @jess_chia

 

Read More

And More