Η Selena Gomez έστειλε δώρο στην Britney Spears! Μαντεύεις τι;

Δεν θα ήταν τέλειο να ξυπνήσεις ένα πρωί και να σε περιμένει δώρο από την Selena Gomez; Αυτό ακριβώς συνέβη στην Britney Spears η οποία χθες το πρωί ξύπνησε με την πιο ευχάριστη έκπληξη να την περιμένει: ένα δώρο από την Selena Gomez και φυσικά το δώρο είχε να κάνει με τα καλλυντικά που λανσάρει η τελευταία και τα οποία μόλις έφτασαν και στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

H Britney φυσικά και ανέβασε φωτό από το δώρο της και έγραψε: “Λοιπόν, παιδιά! Τέλεια νέα! Όταν ξύπνησα με περίμενε ένα πολύ cool κουτί με ένα μπικίνι μέσα και τα αγαπημένα μου τρία προϊόντα μακιγιάζ από την Selena Gomez! Τα προϊόντα λάμψης της είναι τέλεια και το face mist για το πρόσωπο που χρησιμοποιείς πριν το μακιγιάζ είναι μπόμπα και μυρίζει πολύ όμορφα! Selena, σε ευχαριστώ πολύ που με εξέπληξες με αυτό το δώρο και ότι αναζητούσα προϊόντα λάμψης!”. 

Ρίχνοντας μια πιο κοντινή ματιά στο δώρο που έστειλε η Selena Gomez βλέπουμε το 4-in-1 Prime & Set Mist (€26.95), το Liquid Luminizer Highlight (€26.95) και το Illuminating Primer (€29.95). Φυσικά, η founder του brand Rare Beauty απάντησε στο post της Britney Spears γράφοντας: “Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη! Ελπίζω να σου αρέσει! Σε αγαπώ τόσο πολύ!”. 

 

Read More

And More