Η Selena Gomez με δύο διαφορετικά χρώματα μαλλιών για το εξώφυλλο της Vogue Australia

Αυτός είναι ο μήνας που τα Rare Beauty, το brand που δημιούργησε η Selena Gomez, θα διατίθεται πλέον σε όλο τον κόσμο, στα καταστήματα Sephora. Και με αφορμή αυτό η Selena φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Australia. Ή, πιο σωστά: με αφορμή αυτό φωτογραφήθηκε για ΤΑ εξώφυλλα. 

Τα εξώφυλλα, λοιπόν, στα οποία πρωταγωνιστεί η Selena Gomez είναι δύο και σε καθένα από αυτά βλέπουμε την ίδια σε δύο διαφορετικές εκδοχές και με δύο διαφορετικά χρώματα μαλλιών: στο ένα η τραγουδίστρια και founder των Rare Beauty είναι ξανθιά, έχει, δηλαδή, το χρώμα των μαλλιών που έτσι κι αλλιώς έχει τώρα και στο άλλο είναι μελαχρινή ή, αλλιώς, είναι η Selena ακριβώς όπως την έχουμε συνηθίσει. 

Δες τα εξώφυλλα παρακάτω…

 

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο instagram του ο Hung Vanngo, προσωπικός makeup artist και φίλος της Selena Gomez και μπορεί τα μαλλιά να είναι διαφορετικά αλλά το makeup είναι το ίδιο με μια υπέροχη μαύρη γραμμή περιμετρικά του ματιού και αρκετά τραβηγμένη στις εξωτερικές γωνίες ώστε να δημιουργεί αυτή την αίσθηση του cat eye.

Εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε με ποιο look προτιμάμε τη Selena. Εσύ; 

 

Read More

And More