Η Selena Gomez μόλις μας έδειξε το τελειότερο μακιγιάζ για την άνοιξη

Θέλουμε νέες ιδέες για μακιγιάζ την άνοιξη και ευτυχώς για εμάς, οι διάσημες φροντίζουν να μας τροφοδοτούν με πολλές τέτοιες! Πιο συγκεκριμένα, η Selena Gomez η οποία μετά το λανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ της Rare Beauty, δεν σταματά να μας δίνει αστείρευτη beauty έμπνευση!

Το πιο πρόσφατο makeup της στηρίζεται στη λογική του monochromatic makeup, δηλαδή ένα χρώμα σε όλο το πρόσωπο και αυτό το χρώμα δεν είναι άλλο από το peachy!

Αναλύοντας το μακιγιάζ της, λοιπόν, που “γράφει” τέλεια κάτω από το φως του ήλιου, βλέπουμε πως στα μάτια της έχει συνδυάσει δύο- τρεις διαφορετικούς τόνους του βερικοκί ξεκινώντας με πιο ανοιχτό στην εσωτερική γωνία και πιο σκούρο πηγαίνοντας προς τα έξω. Επίσης, σύρριζα στο κινητό της βλέφαρο έχει μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner ενώ οι ίδιοι peachy τόνοι κυριαρχούν και στα χείλη της αλλά και στα μάγουλά της. 

Όσο για τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, τουλάχιστον στα μάτια, είναι η Discovery Eyeshadow Palette στην απόχρωση True to Myself και το primer ματιών Always an Optimist Weightless Eye Primer. “Λατρεύω το γεγονός ότι η παλέτα έρχεται σε επτά διαφορετικές αποχρώσεις για να δημιουργείς εύκολα διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς στα μάτια σου, ενώ το primer ματιών πραγματικά τονίζει πολύ τη σκιά, χωρίς όμως να κολλάει!”, έγραψε η ίδια κάτω από αυτό το post!

Θα δοκιμάσουμε οπωσδήποτε αυτό το μακιγιάζ το επόμενο διάστημα!

Read More

And More