Η Vanessa Hudgens είναι μια ακόμη διάσημη που έκανε shag! Μήπως να το σκεφτούμε κι εμείς;

Αν έπρεπε να συνοψίσουμε τα top 3 κουρέματα της σεζόν αυτά θα ήταν 1) το french bob (ετοιμάζουμε θέμα σύντομα!) 2) τα curtain bangs και 3) το shag το οποίο είναι ένα κούρεμα που επανεμφανίστηκε περίπου πέντε χρόνια πριν και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να είναι on trend. Και δικαίως!

Το shag είναι το κούρεμα που σου δίνει instant στιλ και είναι τέλειο ειδικά αν έχεις σπαστά μαλλιά! Επίσης, είναι το κούρεμα που βλέπουμε με τέτοια συχνότητα ώστε ακόμη και αν δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό σου, κάποια στιγμή θα σκεφτείς να το κάνεις μιας και είναι τόσα τα shag που βλέπουμε ολόγυρά μας και σε αρκετές διάσημες. 

Εκείνη που προστέθηκε προσφάτως στη λίστα είναι η Vanessa Hudgens η οποία, μάλιστα, στο instagram της ανέβασε φωτογραφίες από το νέο της hair look αλλά και από την διαδικασία.

Η ηθοποιός πόζαρε στην κάμερά της με τα φυσικά της μαλλιά λίγο πριν τα κόψει και έγραψε: “Αντίο μαλλιά! Ήταν πολύ ωραία”, ενώ τάγκαρε και την κομμώτριά της, την Violet Teriti, η οποία είναι πολύ διάσημη hair expert με πελατολόγιο όπως η Hailey Baldwin, η Kim Kardashian και πολλές ακόμη.

Λίγο αργότερα ανέβασε μια ακόμη φωτό με το νέο της κούρεμα πριν και μετά το hair styling και το νέο της look ήταν υπέροχο.

Η Vanessa Hudgens αγαπά τους πειραματισμούς και πολύ συχνά αλλάζει τα μαλλιά της. Είμαστε, λοιπόν, περίεργοι να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο!

 

Ετικέτες

Read More

And More