Η Whitney Port ορκίζεται σε αυτά τα δύο προϊόντα. Κι εμείς!

Μας αρέσει πολύ όταν διαβάζουμε συνεντεύξεις διασήμων και ανακαλύπτουμε ότι αυτές οι διάσημες κι εμείς μοιραζόμαστε τις ίδιες αγάπες ή, καλύτερα, τα ίδια αγαπημένα προϊόντα στην beauty routine μας. 

Είναι κάτι  που συμβαίνει συχνά και πρόσφατα επαναλήφθηκε με την Whitney Port, την πρωταγωνίστρια του The Hills. Η ίδια μίλησε στο Byrdie και μεταξύ άλλων αποκάλυψε δύο προϊόντα στα οποία ορκίζεται και τα οποία εύχεται να γνώριζε και παλιότερα, όταν γίνονταν τα γυρίσματα του The Hills. Κράτησε σημειώσεις!

Η ερώτηση που έγινε από την δημοσιογράφο ήταν: “Αν μπορούσες να δώσεις στην 22χρονη Whitney δύο προϊόντα λέγοντάς της, “πίστεψέ με, τα χρειάζεσαι αυτά” ποια προϊόντα θα ήταν;”. Η απάντηση της Whitney Port, λοιπόν, ήταν η εξής: “Την It Cosmetics CC cream μου. Νιώθω ότι σε όλα τα χρόνια της εφηβείας μου και μέχρι τα 20 plus μου δεν μπορούσα να βρω το σωστό foundation που να δίνει την σωστή κάλυψη και να έχει το σωστό SPF χωρίς, όμως, να δείχνει cakey! Το βρήκα αρκετά αργότερα στη ζωή μου, και ναι είναι ένα προϊόν που θα έδινα οπωσδήποτε στον 20χρονο εαυτό μου!”, είπε και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε περισσότερο για αυτό το προϊόν που δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά (ακόμη!) αλλά μπορείς να παραγγείλεις από site του εξωτερικού (Thank God!) και συνέχισε μιλώντας για ένα ακόμη προϊόν: “Όταν ήμουν μικρότερη- και μιλάω για αυτό αρκετά και με πολύ αστείο τρόπο μέσα από το κανάλι μου στο youtube- δεν άντεχα τον τρόπο που χωρίζονταν τα μαλλιά μου. Τώρα έχω βρει αυτά τα Harry Josh clips τα οποία βάζω στα μαλλιά μου μετά το λούσιμο όσο είναι βρεγμένα και δεν χωρίζονται! Πολύ καλά είναι και τα For Every Muse (τα βρίσκεις στο ομώνυμο site)”. 

Για αυτά τα hair clips μας έχει μιλήσει και η Kaia Gerber και μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ μιας και πρόκειται για ένα πραγματικά life changing hair accessory, ειδικά αν έχεις φράντζες και θέλεις να τους δώσεις σχήμα. 

Read More

And More