Η beauty αποκάλυψη της Gigi Hadid για την Joan Smalls: “οι σχεδιαστές φωνάζουν!”

Λίγες μέρες πριν η Gigi Hadid έκανε με την Vogue ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο μας δείχνει βήμα- βήμα την ρουτίνα της και όσες το είδαμε έχουμε κρατήσει σημειώσεις ενώ, κάποιες από εμάς, έχουμε βάλει ήδη στο καλάθι μας τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο βίντεο αυτό (αν δεν το έχεις δει, έχεις τη δυνατότητα παρακάτω). 

Ωστόσο, υπήρχε ένα σημείο στο οποίο η Gigi δεν μίλησε μόνο για εκείνη αλλά ανέφερε και την Joan Smalls, ένα άλλο επίσης πολύ αγαπημένο top model, και αποκάλυψε κάτι που κάνει και κάποιες φορές εκνευρίζει τους σχεδιαστές!

“Ένα μοντέλο που δεν βγαίνει ποτέ στο catwalk χωρίς να έχει πειράξει η ίδια το πρόσωπό της είναι η Joan Smalls! Αλλά είναι καλή! Ξέρετε γιατί; Γιατί εκείνη μου έμαθε να φέρνω στη δουλειά το δικό μου concealer. Μου έμαθε επίσης ότι κανένας δεν θα σε προσέξει όσο θα προσέξεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου. Και ναι, υποτίθεται πως είναι κάτι που εμείς δεν πρέπει να κάνουμε γιατί είμαστε υπάλληλοι, πηγαίνουμε στην δουλειά μας και οι άλλοι μας κάνουν το μακιγιάζ που θέλουν εκείνοι να κάνουν κι εμείς πρέπει να περπατήσουμε στο catwalk. Κάποιες φορές το αποτέλεσμα είναι να μην είμαστε τόσο όμορφες, οπότε αυτό που κάνουμε είναι να κρυβόμαστε στο μπάνιο και να κάνουμε contouring. Και μαθαίνεις να το κάνεις με έναν τρόπο που οι σχεδιαστές… εχμ, η Joan είναι άλλο! Όλοι ξέρουν ότι η Joan το κάνει! Όμως, οι σχεδιαστές εκνευρίζονται και λένε “Εσύ! Άλλαξες εντελώς το μακιγιάζ!”. Αλλά στο τέλος, είναι σημαντικό να κάνεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση!”. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Το σχετικό απόσπασμα μπορείς να το δεις από το 11ο λεπτό. 

Read More

And More