Η Δούκισσα Νομικού μετά από μια βουτιά στη θάλασσα, χωρίς μακιγιάζ και με βρεγμένα μαλλιά

Αγαπάμε τη φυσικότητα έτσι κι αλλιώς και πιστεύουμε ότι όλες μας είμαστε όμορφες χωρίς makeup και hair styling (ή… και με makeup και hair styling) γιατί στο τέλος της ημέρας είναι δικαίωμά μας τι θα επιλέξουμε! Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που χωρίς στιλιζαρίσματα δείχνουν ακόμη πιο όμορφες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει αναμφισβήτητα η αγαπημένη μας Δούκισσα Νομικού η οποία το Σαββατοκύριακο που πέρασε ανέβασε μετά από μια βουτιά της στη θάλασσα. 

Στην παραπάνω φωτογραφία η Δούκισσα δεν έχει ίχνος μακιγιάζ ενώ τα μαλλιά της είναι ακόμη βρεγμένα μετά τη βουτιά της στη θάλασσα και μας αρέσει πολύ. Όχι, όμως, μόνο σε εμάς αλλά και στους χιλιάδες που σχολίασαν κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία για το πόσο όμορφη δείχνει χωρίς μακιγιάζ

Από ότι φαίνεται, όμως, αυτή η εκδοχή της Δούκισσας δεν αρέσει μόνο σε εμάς και τους follower της αλλά και στον σύζυγό της. Η ίδια, μάλιστα, λίγο καιρό πριν είχε ανεβάσει μια ακόμη no makeup selfie και είχε γράψει: “Άβαφη, χωρίς φίλτρα και με αλάτι από τις πολλές βουτιές στα μαλλιά! Όπως ακριβώς αρέσω στον άντρα μου!”. 

Έχουμε ανάγκη από περισσότερη φυσικότητα! Δεν συμφωνείς; 

 

Read More

And More