Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τα προϊόντα που χρησιμοποίησε γι’αυτό το μακιγιάζ!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πάντα πολύ updated στις επιλογές της και όχι μόνο στο styling αλλά και στο μακιγιάζ. Το τελευταίο της beauty look, μάλιστα, ήταν από τα πιο αγαπημένα μας: sleek μαλλιά πιασμένα σε χαμηλό ponytail, flawless επιδερμίδα με λάμψεις, καλοσχηματισμένα και παχιά φρύδια και ένα makeup που θυμίζει περισσότερο second skin παρά makeup! 

Το καλύτερο, βεβαίως, part, είναι πως η ίδια μοιράστηκε μαζί μας όλα τα προϊόντα με τα οποία έκανε το μακιγιάζ της και θα τα βρεις παρακάτω!

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ήταν από το makeup brand της Rihanna (βλ. Fenty) και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής: makeup Pro Filt’r Soft Matte Foundation, απόχρωση 280 σε όλο το πρόσωπο και το Pro Filt’r Concealer Instant Retouch, απόχρωση 270 κάτω από τα μάτια, στα μάγουλα έβαλε το τέλειο κρεμώδες ρουζ Cheeks Out Cream Blush στην απόχρωση 08, στα χείλη το Gloss Bomb (Fenty Glow) και, τέλος, τόνισε τις βλεφαρίδες της με την  Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara. 

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes που πήρε η συγκεκριμένη φωτό ήταν χιλιάδες και άλλα τόσα τα comments, παρά το γεγονός ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα με αντίστοιχο glowy skin, μιας και πρόκειται για ένα μακιγιάζ που λατρεύει!

Read More

And More