Η επιδερμίδα της Kendall Jenner μετά το γυμναστήριο είναι το απόλυτο skincare goal!

Όλες μας πηγαίνουμε γυμναστήριο για να γυμνάσουμε το σώμα μας. Ε, λοιπόν, η Kendall Jenner μας έδωσε έναν ακόμη πολύ καλό λόγο να ανανεώσουμε την συνδρομή μας asap! 

Το top model ανέβασε ένα story αμέσως μετά τη γυμναστική όπου η επιδερμίδα της ήταν παραπάνω από συγκλονιστική. Η ίδια φοράει την αγαπημένη μαύρη, 90’s κορδέλα στα μαλλιά, έχει κίτρινο με κόκκινο μανικιούρ και την επιδερμίδα που όλες θα θέλαμε να έχουμε. 

“Fresh out of the gym” έγραψε στο story της και για να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη, ιδού μερικά απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνεις αμέσως μετά τη γυμναστική σου: πλύνε την επιδερμίδα σου με ένα ήπιο gel καθαρισμού και νερό για να απομακρύνεις τον ιδρώτα και τα βακτήρια (άρα και τα σπυράκια) και έπειτα βάλε μια κρέμα που θα σε ενυδατώσει και όχι κάποιο δραστικό συστατικό που κατά πάσα πιθανότητα θα ερεθίσει την αναψοκοκκινισμένη επιδερμίδα σου. Τέλος, εννοείται πως πριν μπεις στο μάθημα για spinning θα έχεις κάνει ντεμακιγιάζ. Ιδρώτας και makeup που τρέχει ισούται επίσης με σπυράκια!

 

Read More

And More