Η facialist της Jennifer Aniston αποκαλύπτει τη σωστή σειρά εφαρμογής στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης

Το πιθανότερο είναι να έχεις καταλήξει εδώ και καιρό στα προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σου και καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες που έχει. Ακολουθείς άλλωστε και τις συμβουλές της αισθητικού καθώς και τις δικές μου όσο αφορά στις νέες φόρμουλες αλλά και τον τρόπο να επιλέξεις το σωστό. Εκείνο που σε απασχολεί όμως κατά καιρούς είναι αν τα εφαρμόζεις με τη σωστή σειρά. Έχουν ειπωθεί πολλά όσο αφορά στο συγκεκριμένο θέμα κι εγώ φροντίζω ώστε να σε ενημερώνω σχετικά με την άποψη που έχουν οι διασημότεροι facialists και skin experts. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Και σήμερα θα δεις τι ακριβώς υποστηρίζει εκείνη που περιποιείται την επιδερμίδα της Jennifer Aniston τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για την Shani Darden, μία από τις πιο επιτυχημένες facialists στο Hollywood που εκτός από τις celebrities πελάτισσές της αγαπάει πολύ και τα social media στα οποία είναι ιδιαίτερα δραστήρια αποκαλύπτοντας μυστικά και tricks που θα σε βοηθήσουν πολύ. 

Στο video που ακολουθεί μοιράζεται με τους followers τη σωστή σειρά των προϊόντων και είναι στ’ αλήθεια πανέξυπνος ο τρόπος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shani Darden (@shanidarden)

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις και ακολούθησε πιστά τις συμβουλές της ξεκινώντας από σήμερα. 

  • Ξεκινάς πάντα με τον σωστό καθαρισμό είτε χρησιμοποιείς ένα μόνο προϊόν είτε ακολουθείς τη κορεάτικη φιλοσοφία του διπλού. Φρόντισε ώστε το δέρμα σου να έχει απαλλαγεί από κάθε ίχνος μακιγιάζ, λιπαρότητας και ρύπων αφού είναι ο μοναδικός τρόπος να το προετοιμάσεις για να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν και να επιτρέψει να λειτουργήσουν στο μέγιστο. 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE/THIRTY (@thethirty)

  • Σειρά έχει η τονωτική λοσιόν. Θα σου υπενθυμίσω πως πρόκειται ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα περιποίησης που δεν πρέπει να παραβλέπεις καθώς χαρίζει έξτρα τόνωση και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.
  • Αν χρησιμοποιείς προϊόν με ρετινόλη, τώρα είναι η σειρά του. Αμέσως μετά την τόνωση. Εκτός αν προτιμάς ή σου έχει προτείνει η facialist να εφαρμόζεις serum το οποίο εφαρμόζεις στη θέση της ρετινόλης. 
  • Η κρέμα ματιών εφαρμόζεται πριν από την ενυδατική προσώπου, σύμφωνα με την Darden. Την απλώνεις ταμπονάροντας, με απαλές κινήσεις είτε είναι ρευστή είτε στην κλασική της μορφή. 
  • Το τελευταίο βήμα ανήκει πάντα στην ενυδατική κρέμα ακόμη κι αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα. 

 

Read More

And More