Η hair stylist της Hailey Bieber χρησιμοποιεί στα μαλλιά της νερό με ζάχαρη!

Την εβδομάδα που πέρασε η Hailey Bieber η οποία συγκέντρωσε σε ελάχιστες μέρες εκατομμύρια subscribers στο κανάλι της στο youtube φώναξε το glam squad της και μαζί γύρισαν αυτό το βίντεο που μας δείχνει πώς ετοιμάζεται η ίδια για ένα red carpet event. 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του βίντεο ήταν αυτό στο οποίο η Jen Atkin, προσωπική της hair stylist, αποκαλύπτει πως χρησιμοποιεί ένα μείγμα από νερό και ζάχαρη ως setting spray αλλά και για ένα πραγματικά πολύ δυνατό κράτημα! Έπειτα παίρνει το μείγμα και το ψεκάζει σε όλο το κεφάλι της Hailey Bieber. Yeap! 

Στο βίντεο η διάσημη hair stylist που επιμελείται τα μαλλιά πολλών stars, λέει ότι η συγκεκριμένη τεχνική πρέπει να εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά και πως πρόκειται για ένα old- school κόλπο που έκαναν οι νοικοκυρές στα 50’s. Μάλιστα, πολλοί μέχρι και σήμερα πιστεύουν πως αυτό το trick είναι η τέλεια εναλλακτικά προκειμένου να δώσεις στα μαλλιά σου τη φόρμα που θες και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο και, μάλιστα, μπορείς αυτό το μείγμα από νερό και ζάχαρη να το χρησιμοποιήσεις για να διατηρήσεις τέλεια beachwaves αντί για το κλασικό αλατόνερο!

Στο βίντεο παρακάτω θα δεις αναλυτικά το tip!

 

Read More

And More