Η κόρη της Beyonce έκανε μακιγιάζ στην γιαγιά της και είναι εξαιρετικό

Οι περισσότερες από εμάς όταν ήμασταν εννιά χρονών ίσα που μπορούσαμε να απλώσουμε το κραγιόν όπως- όπως στα χείλη μας δημιουργώντας τελικά μια μουντζούρα! Όταν, όμως, είσαι εννιά χρονών και η μαμά σου είναι η Beyonce, που σημαίνει ότι έχεις περάσει εργατοώρες μπροστά από εξαιρετικούς makeup artists και hair stylists βλέποντάς την να ετοιμάζεται, είναι κάπως αναμενόμενο να έχεις αναπτύξει εξαιρετικά beauty skills. 

Αυτό ακριβώς μόλις απέδειξε η μικρή Blue Ivy η οποία έκανε μακιγιάζ στην γιαγιά της, Tina Knowles, και η τελευταία, φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβασε την φωτογραφία που δείχνει το τελικό makeup από την εγγονή της. 

“Η ταλαντούχα εγγονή μου, Blue, μου έκανε το μακιγιάζ σήμερα. Είναι μόλις 9 χρονών και μπορείτε να φανταστείτε τι θα μπορεί να κάνει στο μακιγιάζ όταν φτάσει 15; Θα μου γλιτώσει πολλά χρήματα από αυτά που θα έδινα στους makeup artists”, έγραψε η ίδια κάτω από αυτή τη φωτογραφία. 

Πράγματι, η Blue Ivy έκανε πολύ καλή δουλειά στο μακιγιάζ, ειδικά αν συνυπολογίσεις και το γεγονός ότι είναι μόλις εννιά! Και φυσικά, δεν ήμασταν οι μόνοι που είδαμε πόσο τέλεια ήταν η γραμμή του eyeliner τοποθετημένη, αφού και τα σχόλια κάτω από το post ήταν χιλιάδες. 

Τώρα, αναμένουμε να δούμε να κάνει μακιγιάζ και στη μαμά της!

Read More

And More