Η κόρη της Gwyneth Paltrow διακωμωδεί το beauty routine της μητέρας της σε αυτό το βίντεο

Η Gwyneth Paltrow και η μητέρα της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και τις ίδιες beauty, και όχι μόνο, συνήθειες! Για την ακρίβεια η κόρης της χολιγουντιανής star και ιδρύτριας του Goop φαίνεται να διακωμωδεί τη μητέρα της!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Η Gwyneth Paltrow έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Tik Tok για το Goop όπου μοιράστηκε μαζί μας μέσω ενός βίντεο το beauty routine της. Την περιγραφή, όμως, ανέλαβε να την κάνει η κόρη και το αποτέλεσμα ήταν διασκεδαστικό!

Το caption του βίντεο ήταν: “Όταν σε χλευάζει η κόρη σου που ανήκει στη γενιά Gen Z!” και η Apple ξεκινάει περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα της αρχίζει την ημέρα της: “Δεν τρώει τίποτα άλλο πέρα από χουρμάδες και βούτυρο αμυγδάλου οπότε ξεκινάει τη μέρα της έτσι”. Καθώς η Gwyneth Paltrow πηγαίνει προς το μπάνιο για να ξεκινήσει το skincare routine της, η κόρης της συνεχίζει με την περιγραφή: “Η ώρα είναι 8 και το κάνει αυτό από τις 7. Απλώς περιφέρεται μέσα στο μπάνιο, βάζοντας στο πρόσωπό της εκατομμύρια Goopglow προϊόντα και μετά πηγαίνει στη δουλειά για να κάνει κεριά με μυρωδιά αιδοίου, αρώματα που μυρίζουν με αιδοίο και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό!”. 

 
Αν θέλεις, λοιπόν, κάποιος να απογειώσει τον τρόπο που κάνεις το skincare σου άφησέ το σε ένα παιδί της γενιάς Z και θα το κάνει!

 

@goop

When you get roasted by your gen z daughter… #motherdaughter #goop #fyp #gwynethpaltrow

♬ original sound – Goop

Read More

And More