Η κόρη της Victoria Beckham, εννιά ετών, μόλις έκανε στη μαμά της το τέλειο smokey eyes!

Time flies! Η κόρη της Victoria Beckham, Harper, έγινε εννιά ετών και όπως φαίνεται, όσο μεγαλώνει αποκτά και εξαιρετικά skills στο μακιγιάζ. Απόδειξη; Η Posh ανέβασε κάποια post στο instagram στα οποία δείχνει το smokey eyes που της έκανε η κόρη της και για το οποίο έγραψε πολύ περήφανη: “Ευχαριστώ πολύ την makeup artist μου, Harper, για αυτό το μακιγιάζ!”. 

Στην φωτογραφία η ίδια έχει κλειστά τα μάτια της προκειμένου να φανεί ξεκάθαρα το τέλειο smokey eyes της για το οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι εξής δύο σκιές: Lustre Lids στις αποχρώσεις Tea Rose που είναι μια σοκολατί απόχρωση και Honey μια χρυσή- bronze. 

Όλες οι σκιές από το brand Victoria Beckam Beauty περιέχουν μια σειρά από ευεργετικά συστατικά που απαλύνουν την επιδερμίδα, όπως σκουαλένιο, γλυκερίνη και μανόλια και θα τις βρεις στο victoriabeackhambeauty.com 

Λίγο αργότερα, η περήφανη μητέρα της Harper ανέβασε και ένα μικρό απόσπασμα από την διαδικασία και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα comments ήταν πολλά και εξίσου ενθουσιώδη: “Η Harper είναι η καλύτερη makeup artist” έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Τα κορίτσια έχουν πραγματικά skills!”. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο και, επίσης: θέλουμε περισσότερα βίντεο μακιγιάζ με την Harper!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instant glamour ✨ VB in Lid Lustre Tea Rose & Honey. Exclusively at VictoriaBeckhamBeauty.com #CleanBeauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) στις

Read More

And More